Ingredience: | |||||
měkké avokádo | 1 ks | vejce uvařená na tvrdo | 2 ks | sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti |
Jsou věci, kterými bych se mohla cpát pořád, a to klidně do úmoru! Avokáda, vajíčka, cottage sýry, tuňák... A taková vajíčková pomazánka, to je pro mě jeden z největších testů sebekontroly. Ovšem teď jsem přišla na řešení, které není věru zlé. Prostě si dělám vajíčkovo-avokádovou pomazánku a nejsem líná činit tak i několikrát týdně.
Avokádo a vejce nakrájejte na malé kousky, rozmačkejte vidličkou, ochuťte solí a pepřem a máte hotovo. Přidejte své oblíbené pečivo, či krekr, potažmo ředkvičky jako já a máte snídani k pohledání.
O avokádech už jsem vám říkala, že obsahuje tuky, které se vám neukládají do těch tělesných, čili je velice "přátelské". Co se vajíček a cholesterolu týká, říkám jedno - pokud jich nejíte deset denně, jste v bezpečí. Ono to tak horké s nimi totiž není. Tak dobrou chuť.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI