Ingredience: | |||||
uvařená vejce | 4 ks | tvaroh | 250 g | jarní cibulka | 2 ks |
Šmakoun přírodní | 400 g | dijonská hořčice | 1 lžička | máslo | 2 lžíce |
sůl | dle chuti | pepř | dle chuti | bagetka | dle chuti |
pažitka | dle chuti |
Co s vajíčky po Velikonocích? Mám pro vás recept na jednu lehkou a svěží pomazánku, která je výborná na čerstvém pečivu.
Uvařená vejce a Šmakouna nastrouháme na jemno.
Vše dáme do mísy a ručním šlehačem vyšleháme do pěny.
Podáváme na opečené bagetce s pažitkou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI