Ingredience: | |
banány | dle potřeby |
cukrářská poleva tmavá CARLA Chocolate | dle potřeby |
smetana ke šlehání 33% | dle potřeby |
Znáte takový ten stav, když "Vás honí mlsná"? Včera jsem měla chuť na nějakou dobrotu, tak jsem si připravila banán v čokoládě se šlehačkou, který už jsem neměla ani nepamatuju! A co vy, kdy jste ho měli naposledy? Takový obyčejný dezert, ale je hříšně dobrý.
Nejprve vložíme cukrářskou polevu v sáčku CARLA Chocolate do hrnce s vodou a necháme rozehřát. Mezitím si banány oloupeme a položíme na mřížku, nebo talířek. Jakmile máme polevu tekutou, tak banány polijeme a necháme vychladit. Zatím, co se nám banány chladí a tuhne nám na nich čokoládová poleva, si uděláme šlehačku. Nakonec již jen banány ozdobíme šlehačkou a můžeme servírovat. A pokud nám zůstane nějaká poleva, tak si můžeme na pečícím papíře připravit nějaké pěkné ozdobičky na dezert.
Podrobné info: