Pažitka
Název:

Banán v čokoládě se šlehačkou


Banán v čokoládě se šlehačkou


Ingredience:
Ingredience:
banány dle potřeby
cukrářská poleva tmavá CARLA Chocolate dle potřeby
smetana ke šlehání 33% dle potřeby
Postup přípravy:

Znáte takový ten stav, když "Vás honí mlsná"? Včera jsem měla chuť na nějakou dobrotu, tak jsem si připravila banán v čokoládě se šlehačkou, který už jsem neměla ani nepamatuju! A co vy, kdy jste ho měli naposledy? Takový obyčejný dezert, ale je hříšně dobrý.

Nejprve vložíme cukrářskou polevu v sáčku CARLA Chocolate do hrnce s vodou a necháme rozehřát. Mezitím si banány oloupeme a položíme na mřížku, nebo talířek. Jakmile máme polevu tekutou, tak banány polijeme a necháme vychladit. Zatím, co se nám banány chladí a tuhne nám na nich čokoládová poleva, si uděláme šlehačku. Nakonec již jen banány ozdobíme šlehačkou a můžeme servírovat. A pokud nám zůstane nějaká poleva, tak si můžeme na pečícím papíře připravit nějaké pěkné ozdobičky na dezert.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno