Pažitka
Název:

Bleskové jednohubky s řeřichovou pomazánkou


Bleskové jednohubky s řeřichovou pomazánkou


Ingredience:
Ingredience:
mladá čerstvá řeřicha1 balení
čerstvá lučina250 g
citron1/2 ks
barevný mletý pepř1 špetka
sůl1 špetka
Postup přípravy:

Bleskový předkrm či jednohubka, která lahodí nejen oku, ale i vašim chuťovým pohárkům. 

Příprava je tak snadná a rychlá, že v tomto receptu moc postupů přípravy nebude. Hi.
Dvě hrsti řeřichy omyjeme vlažnou vodou, nasekáme najemno, smícháme v misce s domácí lučinou a pokapeme citronem.
Namažeme na jakékoliv pečivo, posypeme čerstvě mletým tříbarevným pepřem, osolíme a ozdobíme výhonky řeřichy.

Dobrou chuť!
Podrobné info:
Počet porcí20 porcí
Čas přípravy15 min

Autor:
Petra Kafuňková

    zavřít okno