Pažitka
Název:

Borůvkové Cappuccino s vanilkovou zmrzlinou


Borůvkové Cappuccino s vanilkovou zmrzlinou


Ingredience:
borůvky600 g
skořice1 ks
hřebíček3 ks
smetana250 ml
cukr dle chuti
vanilková zmrzlina dle potřeby
Ingredience:
Postup přípravy:

Máte rádi cappuccino, vyzkoušejte recept na capppuccino se zmrzlinou, které je netradičně servírováno v hlubokém talíři.

600g borůvek opereme pod tekoucí vodou a povaříme je s jednou celou skořicí a 3mi hřebíčky. Do vroucí směsi nalijeme 250 ml smetany, podle chuti dosladíme a při mírném žáru necháme povařit, aby se chutě dobře propojily. Takto hotové cappuccino servírujeme nejlépe v hlubokém talíři s kvalitní vanilkovou zmrzlinou. 

www.facebook.com/RegionNaTaliri

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Petr Chudárek

    zavřít okno