Pažitka
Název:

Borůvkový keř

bez lepku a přidaného cukru


Borůvkový keř


Ingredience:
Korpus:
tvaroh bez laktózy500 g
rostlinné mléko150 ml
protein (čokoláda)50 g
borůvky100 g
sladidlo (čekankový sirup) dle chuti
pokrájené jahody150 g
vejce3 ks
arašídové máslo 4Slim (kaumy.cz)1 velká lžíce
kakao4 lžíce
kukuřičná mouka100 g
Krém:
Šmakoun krém kokosový1 ks
tvaroh bez laktózy200 g
sirup bez cukru2 lžíce
borůvky na ozdobu
Postup přípravy:

Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

Suroviny na korpus dáme do mísy a vyšleháme.

Směs dáme do formy, vložíme do trouby a pečeme cca 45 minut.

Mezitím si vyšleháme krém.

Upečený a vychladlý korpus potřeme krémem a ozdobíme borůvkami.

Podrobné info:
Počet porcí8 porcí
Čas přípravy60 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno