Korpus: | |
tvaroh bez laktózy | 500 g |
rostlinné mléko | 150 ml |
protein (čokoláda) | 50 g |
borůvky | 100 g |
sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
pokrájené jahody | 150 g |
vejce | 3 ks |
arašídové máslo 4Slim (kaumy.cz) | 1 velká lžíce |
kakao | 4 lžíce |
kukuřičná mouka | 100 g |
Krém: | |
Šmakoun krém kokosový | 1 ks |
tvaroh bez laktózy | 200 g |
sirup bez cukru | 2 lžíce |
borůvky | na ozdobu |
Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
Suroviny na korpus dáme do mísy a vyšleháme.
Směs dáme do formy, vložíme do trouby a pečeme cca 45 minut.
Mezitím si vyšleháme krém.
Upečený a vychladlý korpus potřeme krémem a ozdobíme borůvkami.
Podrobné info: