Pažitka
Název:

Bramboráky s uzeným masem


Bramboráky s uzeným masem


Ingredience:
Ingredience:
brambory1 kg
česnek2 - 3 stroužky
hladká mouka120 g
mléko5 lžic
vejce2 ks
majoránka dle chuti
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Postup přípravy:

Tuhle českou klasiku miluji. Bramboráky s uzeným masem a samosebou nesmí chybět zelí... Loučím se s Vámi, neb se jedeme dovolenkovat a těším se na Vás zase v srpnu.

Brambory si nastrouháme napůl na jemno a na hrubo, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme všechny ingredience, umícháme z nich těsto a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.

VENDY TIP! 
K tomuto pokrmu miluji zelí, nemusím ho ani nikterak tepelně upravovat, prostě hezky křupané a kyselé sterilované zelí.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno