Ingredience: | |
nové brambory | 750 g |
půlky sušených rajčat v oleji | 5 ks |
ředkvičky | 5 ks |
olej z naložených rajčat | 2 lžíce |
rukola | hrst |
sůl | dle chuti |
Jednoduchá rychlovka k večeři. Ingrediencí jen pár a výsledek vynikající. Jaro je v plném proudu, takže ředkvičky a rukolu už máme svoji. Ty první jarní jsou stejně nejlepší.
Omyté brambory uvařte ve slupce do měkka. Pokud máte pěkné nové brambory tak nemusíte loupat, jinak po uvaření ještě teplé oloupejte. Nakrájejte na pravidelné kousky. Osolte, přidejte pokrájené rajčata a olej a promíchejte. Přidejte jednou napůl překrojenou opláchnutou rukolu a ředkvičky nakrájené na silnější plátky a opatrně promíchejte ještě jednou. Podávejte vlažné jako hlavní chod nebo salát ke grilovanému masu i rybě.
Podrobné info: