Pažitka
Název:

Bylinkový uzený tvaroh

vegetariánský recept


Bylinkový uzený tvaroh


Ingredience:
Ingredience:
uzený tvaroh250 g
mascarpone100 g
máslo50 g
nasekaná jarní cibulka1 hrst
čerstvá nasekaná petrželka2 lžičky
nasekaný kopr1 lžíce
česnek1 stroužek
bílý pepř špetka
sůl špetka
Postup přípravy:

Pomazánka, na kterou se určitě vyplatí počkat než se pěkně odleží a chutě se spojí. Kombinace uzeného tvarohu, mascarpone a kopru, vás uchvátí. To mi věřte!

Tvaroh rozmícháme s nastrouhaným studeným máslem, necháme asi 30 minut v pokojové teplotě a spolu s mascarpone rozmixujeme. Přidáme cibuli a bylinky, zředíme smetanou, podle chuti osolíme a necháme v lednici odležet alespoň hodinu. Počkat se určitě vyplatí!
Podáváme s čerstvým pečivem, dle chuti.

Doboru chuť!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravyvíce jak 90 min

Autor:
Daniela Svobodová

    zavřít okno