Pažitka
Název:

Carpaccio z červené řepy a cottage

vegetariánský recept


Carpaccio z červené řepy a cottage


Ingredience:
Ingredience:
větší červená řepa1 ks
Cottage cheese100 g
Zálivka:
balsamikový ocet pár kapek
extra panenský olivový olej trochu
šťáva z citronu1/2 ks
rukola několik lístků
slunečnicová semínka pár
hrubozrnná sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

Zdravý salát z tenkých plátků červené řepy....

Řepu osolit, zakápnout olivovým olejem a zabalit do alobalu.  Dle velikosti řepy pečte cca 1 - 1,5 hod v troubě. Poté  řepu oloupejte, nakrájejte na velmi tenké plátky a nechte vychladit. Řepu dochuťte solí a pepřem. Poté zalijte řepu zálivkou z balsamikového octa, citronové šťávy a extra panenským olivovým olejem.

....někdo by řekl, fůj, řepa, ale je to velice dobrá chuťovka.....

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravyvíce jak 90 min

Autor:
Milena Jandusová

    zavřít okno