Pažitka
Název:

Červená čočka se zeleninou v páře na Ghíčku

dětská jídla


Červená čočka se zeleninou v páře na Ghíčku


Ingredience:
Ingredience:
České Ghíčko Bio dle potřeby
červená čočka50 g
mrkev1 ks
květák70 g
pažitka na ozdobení
pórek30 g
Postup přípravy:

Jedno z našich velmi oblíbených dětských jídel, které nezklame a s Českým Ghíčkem prostě nemá chybu. Chuťově je nepřekonatelné, České Ghíčko neobsahuje mléčnou bílkovinu, lepek ani laktózu.

Červenou čočku si propláchneme a dáme vařit. Na Českém Ghíčku si orestujeme pórek, který zamícháme do uvařené čočky. Ostatní zeleninu si uvaříme v páře.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno