Pažitka
Název:

Chalupářský kotlík


Chalupářský kotlík


Ingredience:
Ingredience:
cibule1 ks
kuřecí prso1 ks
kuřecí játracca 200 g
vídeňské párky dle potřeby
kari fazole1 plechovka
olej dle potřeby
kečup1 lžíce
smetana4 lžíce
sůl dle chuti
pepř dle chuti
voda dle potřeby
Postup přípravy:

Někdy mám dny, kdy se mi vařit vůbec nechce, přestože většinou mne to velmi baví. V takových případech přemýšlím jak to vaření urychlit a ošidit a přitom rodinu nasytit. Takže dnes u nás mišmaš z toho co zbylo v lednici a zítra jedu na velký nákup doplnit zásoby.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, játra a ochutíme solí a pepřem. Poté přidáme nakrájené párky, kečup, konzervu fazolí, smetanu a podle potřeby podlijeme vodou. Vše dohromady vaříme do změknutí. Je to takový výborný mišmaš ze zbytků z ledničky (smích).

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno