Ingredience: | |
mouka s kypřícím práškem | 500 g |
slunečnicový olej | 125 ml |
podmáslí | 500 ml |
raw med | 3 lžíce |
strouhaný sýr dle Vašeho výběru ( já použila Goudu) | 1 hrnek |
sušená bazalka | 20 ml |
Připravte si skvělé domácí pečivo z podmáslí, semínek a sýra. Po upečení je tento chléb krásně měkoučký.
Smíchejte všechny ingredience. Nalijte na vymazanou chlebovou pánev, posypte semínky a hnědým cukrem. Pečte při 180 stupních po dobu 1 hodiny.
Nezapomeňte, že tento chléb je velmi měkký. Nechte ho vychladnout a pak nakrájejte elektrickým nožem. Podávejte s máslem a džemem dle Vašeho výběru.
Překlad: Jazyková škola FOR YOU
Buttermilk, seed and cheese bread
500g self raising flour
125ml sunflower oil
500ml buttermilk
3tbs raw honey
1 cup grated cheese of your choice, I used Gouda
20ml dried basil
Mix all the ingredients well. Pour in already greased bread pan, sprinkle with mixed seeds and brown sugar over the seeds. Bake at 180 degrees for 1 hour.
Remember this bread is extremely soft, let it cool down properly and cut with an electric knife. Serve with butter and jam of your choice.