Pažitka
Název:

Čokoládové lanýže se Šmakounem

vaření se Šmakounem


Čokoládové lanýže se Šmakounem


Ingredience:
Ingredience:
Šmakun přírodní aroma1 balení
Šmakoun lískooříškový krém1/2 balení
mléko80 ml
holandské kakao3 vrchovaté žíce
nasekané vlašské ořechy20 g
med2 lžičky
skořice trochu
sladidlo (vanilkové kapky od my protein) dle chuti
Postup přípravy:

Máte chuť na něco sladkého, čokoládového a přesto zdravého? Tím pádem doporučuji tuto lahůdku.

Šmakouna rozmačkáme a přidáme zbylé ingredience - musí vzniknout poddajné těsto, ze kterého vytvoříme kuličky, které následně obalíme v holandském kakau. Vytvořené kuličky dáme na cca 1 - 2 hodiny do mrazáku a můžeme podávat.

Podrobné info:
Počet porcí20 porcí
Čas přípravyvíce jak 90 min

Autor:
Kristýna Čiháková

    zavřít okno