čokoláda na vaření | 100 g |
máslo | 50 g |
smetana ke šlehání | 50 ml |
mandlová mouka (jemně namleté mandle) | 2 lžíce |
mandlové aroma | 1/2 lžičky |
Ingredience: |
Víte, co jsem slyšela? ,,Devět z deseti lidí miluje čokoládu...a ten desátý lže." Naprosto souhlasím. Znáte vůbec někoho, kdo čokoládu rád nemá?
Silikonová forma na pralinky je úžasná věc, protože si během chvilky vyrobíte vlastní čokoládové dobroty podle vlastní chuti, které rozhodně nikde dlouho ležet nebudou. Můžu vám slíbit, že vám budou chutnat a ještě budete litovat, že jich máte jen 12. Anebo je můžete věnovat někomu podobně čokoládově naladěnému jako takový milý a jedlý dárek.
Rozpusťte čokoládu s máslem, vmíchejte smetanu, aroma a mandle, naplňte formičku a dejte alespoň na 12 hodin ztuhnout do lednice.
Jen si teď s povzdechem říkám, že jsem takový skvělý vynález neobjevila dřív!
Podrobné info: