Pažitka
Název:

Cukeťáky

vaříme se šmakounem


Cukeťáky


Ingredience:
Ingredience:
šmakoun provensálský100 g
vejce3 ks
cuketa nastrouhaná1/2 ks
špaldová mouka/bezlepkové vločky3 lžíce
strouhaný sýr uzený dle chuti100 g
sůl1 špetka
olivový olej1 lžíce
Postup přípravy:

Další můj recept na přání ze Snídaně s novou. Cukeťáky. Opravdu fantastická dobrota z cukety pečená v troubě. Jednu z hlavní role hraje v tomto receptu šmakoun. Komu by se stýskalo mo mase, jsou výborné i s uzeným nebo dobrou šunkou. To už nechám na vás.

Trobu předehřejeme na cca 180 stupňů.

Všechny suroviny smícháme a tvoříme na pečicí papír bramboráky.

Pečeme do zlatova cca 30 minut( dle velikosti).

A je to! Dobrou chuť.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno