Ingredience: | |
šmakoun provensálský | 100 g |
vejce | 3 ks |
cuketa nastrouhaná | 1/2 ks |
špaldová mouka/bezlepkové vločky | 3 lžíce |
strouhaný sýr uzený dle chuti | 100 g |
sůl | 1 špetka |
olivový olej | 1 lžíce |
Další můj recept na přání ze Snídaně s novou. Cukeťáky. Opravdu fantastická dobrota z cukety pečená v troubě. Jednu z hlavní role hraje v tomto receptu šmakoun. Komu by se stýskalo mo mase, jsou výborné i s uzeným nebo dobrou šunkou. To už nechám na vás.
Trobu předehřejeme na cca 180 stupňů.
Všechny suroviny smícháme a tvoříme na pečicí papír bramboráky.
Pečeme do zlatova cca 30 minut( dle velikosti).
A je to! Dobrou chuť.