Pažitka
Název:

Cuketový guláš s krůtím masem


Cuketový guláš s krůtím masem


Ingredience:
krůtí nebo kuřecí maso200 g
středně velká cuketa1 ks
rajče1 ks
bílá paprika (může být i zeleninové lečo)1 ks
středně velká cibule1 ks
česnek3 - 4 stroužky
majoránka špetka
sůl dle chuti
pepř špetka
sušené nebo čerstvé hříbky, mohou být i naložené dle chuti
Marináda:
gulášové koření1/2 lžičky
rostlinný olej2 lžíce
mletý pepř2 špetky
sůl dle chuti
Ingredience:
Postup přípravy:

Netradiční guláš, kterým se zavděčíte milovníkům cukety....

Maso nakrájíme na kostičky a vložíme na noc do marinády.
Cibuli osmažíme na oleji, přidáme marinované maso, cuketu nakrájenou na kostičky, pokrájenou papriku a rajče, hříbky a česnek. Dusíme asi 15 minut, nakonec přisypeme asi lžičku majoránky a provaříme, popřípadě dosolíme, dopepříme podle chuti.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Jana Remková

    zavřít okno