Pažitka
Název:

Dětská bramboračka na Českém Ghíčku


Dětská bramboračka na Českém Ghíčku


Ingredience:
Ingredience:
České Ghíčko Bio dle potřeby
šalotka1 ks
brambory4 ks
menší mrkve5 ks
petržel1/2 ks
celer30 g
majoránka dle chuti
česnek2 stroužky
mletý kmín špetka
himalájská růžová sůl dle chuti
voda1 l
Postup přípravy:

Znáte České Ghíčko? Ne? No tak to neváhejte a vyzkoušejte, protože jakmile jednou okusíte, nebudete chtít více nic jiného. Na tu chuť si rychle zvyknete a život bez něj si nedovedete představit. Já ho dnes přidala do dětské verze bramboračky a náš malý strávník jen mlaskal.

Na Českém Ghíčku si orestujeme šalotku, přidáme pokrájenou mrkev, celer, petržel, na jemno pokrájený česnek, krátce promícháme, prohřejeme a zalijeme vodou. Přidáme sůl, majoránku, kmín a pokrájené brambory. Vaříme do změknutí brambor a zeleniny a ke konci rozšťoucháme.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno