Pažitka
Název:

Dlabané brambory se sýrem


Dlabané brambory se sýrem


Ingredience:
brambory500 g
olivový olej3 lžičky
Brunche slanina (může být i anglická slanina)200 g
čedar100 g
zakysaná smetana100 g
čerstvá pažitka hrstka
kuřecí prsa500 g
paprika300 g
Ingredience:
Postup přípravy:

Nezapomeňte servírovat se zakysanou smetanou, tak jídlu dodá úžasný šmrnc.

Brambory omyjeme kartáčkem a necháme osušit. Pak je na délku rozřízneme a vykrajovátkem vydlabeme brambory.
Mezi tím si opečeme slaninu, aby byla co nejvíce vypečená a kuřecí maso.
Brambory pokapeme olivovým olejem a dáme péct na 200°C po dobu 25min.
Pečené brambory naplníme slaninkou, masem a paprikou, zasypeme čedarem (nebo ementálem).
Necháme zapéct, posypeme čerstvě nakrájenou pažitkou a servírujeme se zakysanou smetanou!!!!

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Martin Lev

    zavřít okno