Pažitka
Název:

Domácí pribináček s kaki a kokosovým cukrem


Domácí pribináček s kaki a kokosovým cukrem


Ingredience:
Ingredience:
tvaroh2 vaničky
smetana ke šlehání1 kelímek
vanilkový lusk1/2 ks
vyzrálý banán1 ks
kaki1 ks
kokosový cukr dle chuti
Postup přípravy:

Pribináček je náš nejoblíbenější skleničkový dezert a to nejen proto, že má asi tisíc možných variací, ale hlavně proto, že je to prostě osvědčená dobrota.

Vyšleháme smetanu a opatrně do ní vmícháváme tvaroh. Banán rozmixujeme tyčovým mixérem a vmícháme do tvarohové směsi (používám jako sladidlo, místo cukru). Stejně tak vmícháme zrníčka z poloviny vanilkového lusku. Nakonec rozmixujeme kaki a navrstvíme do každé skleničky. Navrch zlehka posypeme kokosovým cukrem a dáme do lednice vychladit.

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy20 min

Autor:
Lucie Kříbalová

    zavřít okno