Pažitka
Název:

Domácí tavený sýr s bylinkami


Domácí tavený sýr s bylinkami


Ingredience:
Ingredience:
měkký tvaroh300 g
jedlá soda1 lžička
máslo2 a 1/2 lžíce
koření dle chuti
libeček a pažitka dle chuti
sůl dle chuti
Postup přípravy:

Moje experimentování v kuchyni nezná mezí. Tak jsem si řekla, že zkusím po domácku tavený sýr. Musím říct, že mi chutnal a doufám, že vám také.

Tvaroh promícháme se sodou a dáme do chladu na 20 minut. Mezitím v nádobě rozpustíme máslo a přidáme vychladlou tvarohovou směs a za stálého míchání zahřejeme, ale nevaříme!! Dáme do misky, dochutíme uzenou paprikou, kmínem, bylinkami a česnekem. Dáme do ledničky do druhého dne uležet. Je opravdu moc dobré.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno