Ingredience: | |
adzuki fazole (uvařit) | 2 hrnky |
banán | 1 ks |
celozrnná mouka | 1 a 1/2 hrnku |
kakao | 1/2 hrnku |
sušená třtinová šťáva (nebo třtinový cukr) | 1/2 hrnku |
rostlinné mléko | 2/3 hrnku |
olej | 1/3 hrnku |
prášek do pečiva bez fosfátů | 1 ks |
hořká čokoláda | 1 balení |
Fazole v báječné podobě. Málokdo vám uvěří, že základem této báječné čokoládové dobroty jsou právě fazole. Recept jsem ochutnala od kamarádky a zamilovala jsem se na první kousnutí. Vyzkoušejte i vy.
V mixéru rozmixujte uvařené fazole s banánem, olejem a rostlinným mlékem.
V míse promíchejte kakao, sušenou třtinovou šťávu, mouku prášek do pečiva a nasekanou čokoládu. Přimíchejte rozmixovanou směs, pořádně promíchejte a nalijte do vymazaného a moukou vysypaného plechu (20 x 40 cm). Pečte při 170°C v předehřáté troubě zhruba 35 minut.
Podrobné info: