Ingredience: | |
bílé fazole ve slaném nálevu | 1 malá konzerva |
červené fazole ve slaném nálevu | 1 malá konzerva |
olivový olej | 3 lžíce |
cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
sekaný rozmarýn | 1 lžička |
rajský protlak | 100 ml |
šťáva z citronu | 1/2 ks |
naťová cibulka | 2 ks |
koření čubrica | 1 lžička |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
Luštěninový salát dvou barev....
Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica. Přidáme fazole, rajský protlak a citronovou šťávu. Vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.
Podáváme teplý nebo dobře vychlazený.
Podrobné info: