Pažitka
Název:

Fazolový salát


Fazolový salát


Ingredience:
Ingredience:
bílé fazole ve slaném nálevu1 malá konzerva
červené fazole ve slaném nálevu1 malá konzerva
olivový olej3 lžíce
cibule1 ks
česnek2 stroužky
sekaný rozmarýn1 lžička
rajský protlak100 ml
šťáva z citronu1/2 ks
naťová cibulka2 ks
koření čubrica1 lžička
sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

Luštěninový salát dvou barev....

Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica. Přidáme fazole, rajský protlak a citronovou šťávu. Vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.

Podáváme teplý nebo dobře vychlazený.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Nikola Behenská

    zavřít okno