Pažitka
Název:

Fragole al vino rosso (jahody s červeným vínem)


Fragole al vino rosso (jahody s červeným vínem)


Ingredience:
Ingredience:
červené víno1 sklenice
cukr3 - 4 lžíce
jahody spousta
máta pár lístků
Postup přípravy:

Tak a čím zapíjet celou romantickou valentýnskou večeři? No „opilými“ jahodami. Můžete si je dát jako aperitiv,  popíjet je v průběhu jídla a nebo si je dát samotné po dezertu na dobré trávení. Jahody se naloží do vína přes noc a buďto si je potom ze sklenice vyndáte stranou a víno pijete zvlášť nebo si je jednoduše necháte ve sklence a průběžně je ujídáte a upíjíte. No, podle mě neexistuje lepší kombinace než jahody a červené víno. Někdo je dělá i s bílým, ale mě přijde lepší tato varianta.

Postup:

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Zuzana Miličková

    zavřít okno