Ingredience: | |
meloun Galia (žlutý) | 1/2 ks |
zralá rajčata | 2 ks |
okurka hadovka | 200 g |
cherry rajčata | 50 g |
olivový olej | 1 lžička |
jarní cibulka | 1 ks |
šťáva z limety | 2 lžíce |
česnek | 1 stroužek |
kokosové mléko z plechovky | 2 lžíce |
chilli | dle chuti |
curry | dle chuti |
sůl | dle chuti |
K podávání: | |
pečivo | dle chuti |
Jednoduché, svěží, exotické. Tato kombinace mě překvapila, jako dlouho žádný recept. Je to osvěžující, zajímavé a extra rychlé. Doporučuji jako pohoštění pro návštěvu.
Meloun oloupeme a kousek si necháme stranou.
Do sekáčku dáme meloun, rajčata (krom cherry), olej, kokosové mléko, česnek, okurku, šťávu z limety, curry, chilli a sůl.
Do směsi pak vmícháme pokrájený meloun, cherry rajčata a jarní cibulku.
Podáváme vychlazené s pečivem.
Podrobné info: