Pažitka
Název:

Gnocchi s mletým kuřecím masem, fazolemi a žampiony


Gnocchi s mletým kuřecím masem, fazolemi a žampiony


Ingredience:
Ingredience:
mleté kuřecí maso300 g
neuvařené gnocchi400 g
jarní cibulka2 ks
česnek4 stroužky
červené fazole1 plechovka
velké hnědé žampiony2 ks
rajská šťáva dle potřeby
čerstvá majoránka dle chuti
olej dle potřeby
sůl dle chuti
pepř dle chuti
drcený kmín dle chuti
mrkev1 ks
zelené fazolky dle chuti
vývar nebo voda dle potřeby
chilli dle chuti
Postup přípravy:

Dnes mám pro vás tip na jednu rychlovku z jednoho hrnce. Prima příprava, jedna nádoba, propojené chutě...co víc si přát.

Cibulky a česnek rozsekáme v choperu i s čerstvou majoránkou. Na oleji pak orestujeme, přidáme restovat i mleté maso a zeleninu (mrkev nakrájenou na nudličky, zelené fazolky a okapané červené fazole). Přidáme koření, chilli papričku, rajskou šťávu a dál mícháme. Malinko podlijeme vývarem, případně vodou, přidáme pokrájené hnědé žampiony a zase zamícháme. Nakonec přidáme gnocchi a vaříme ještě cca 7 minut. Nakonec ještě přidáme čerstvou voňavou majoránku, promícháme, vypneme a můžeme podávat.

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno