Ingredience: | |
hermelín | 2 ks |
uvařená vejce | 2 ks |
jarní cibulka | 1 ks |
měkký salám | 50 g |
sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti |
hořčice | 1 lžíce |
majonéza | dle chuti |
Večer jsem připravila hermelínový salát, který necháme pěkně uležet v lednici a už se těšíme na snídani.
Hermelíny pokrájejte na středně velké kousky. Vejce můžete promáčknout skrz mřížku, tak jako na bramborový salát a šunku či měkký salám na drobné kostičky nebo nudličky.
Poté stačí už jen přidat na drobno jarní cibulku, plnotučnou hořčici a majonézu.
Pokud máte rádi pikantnější chuť, můžete dát i pár kapek citrónové šťávy.
Vidličkou vše tak trochu rozňahnějte a nechte přes noc odležet.
Dobrou chuť!
Podrobné info: