Pažitka
Název:

Hovězí pupek


Hovězí pupek


Ingredience:
hovězí pupek500 g
špenát100 g
česnek50 g
cibule200 g
olej30 g
pepř5 g
sůl15 g
mrkev200 g
petržel100 g
žampiony50 g
Ingredience:
Postup přípravy:

Kdo tuto delikatesu ještě nezkusil o hodně přichází!

Hovězí pupek naklepeme na větší plát, který osolíme, opepříme.
Na plát masa klademe, listový špenát, jemně nakrájené žampióny, česnek.
Pupek zarolujeme a svážeme provázkem.
Mrkev a cibulku nakrájíme na větší kusy a orestujeme na oleji.
Po orestování zalijeme základem pupek a dáme do trouby na 1,5h na 180°C.
Stále přelíváme a dusíme do měkka.

Dochutíme solí, čerstvou bylinkou (tymián, bazalka, oregano).

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Martin Lev

    zavřít okno