Pažitka
Název:

Hovězí vývar se zeleninou na Českém Ghíčku zahuštěný pohankovými vločkami


Hovězí vývar se zeleninou na Českém Ghíčku zahuštěný pohankovými vločkami


Ingredience:
Ingredience:
České Ghíčko dle potřeby
hovězí vývar1,5 l
mrkev4 ks
petržel1 ks
šalotka1 ks
celer40 g
růžičková kapusta8 - 10 ks
majoránka dle chuti
himalájská sůl dle chuti
tymián dle chuti
česnek1,5 stroužku
instantní pohankové vločky2 hrsi
Postup přípravy:

Dostatek hovězího vývaru si říkal o polévku, která by nejen příjemně zahřála, ale i dodala v tomto počasí potřebné vitamíny. A jak jinak než se základem na Českém Ghíčku na kterém jsme se stali zcela závislý, jeho chuť v polévkách je nenahraditelná a kdo ochutná, snadno mu podlehne.

Na Českém Ghí si orestujeme šalotku, přidáme pokrájenou zeleninu, promícháme a přilijeme hovězí vývar. Přidáme prolisovaný česnek, tymián, majoránku, sůl. Vaříme do změknutí zeleniny a ke konci přidáme instantní pohankové vločky, krátce prohřejeme.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno