Pažitka
Název:

Hovězí žebírka s červeným vínem


Hovězí žebírka s červeným vínem


Ingredience:
Ingredience:
žebra1500 g
višňová marmeláda0,25 ml
červené víno0,2 ml
cukr0,05 g
sůl1 lžíce
rozmarýn větvička
vinný ocet3 lžíce
rybí omáčka2 lžíce
pomerančová šťáva1 ks
Postup přípravy:

Věřte, že jídlo je tak skvělé, že sníte i pekáč.

Hovězí žebra vysoká opepříme, osolíme a dáme na 1h vařit. Pak žebra vyndáme a potřeme marinádou s višňové marmelády, rybí omáčky, vinného octa, rozmarýnu, cukru a červeného vína. Krásně se to vše spojí a poliji s tím žebra. Pečeme na 160C po dobu 1,5. 

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Martin Lev

    zavřít okno