Ingredience: | |
mražený hrášek | 1 menší sáček |
zralá hruška | 1 ks |
celozrnný chléb | 2 plátky |
kozí sýr | kousek |
olivový olej | lžička |
pepř | špetka |
sůl | špetka |
Taky Vás občas přepadne chuť zkombinovat víc neobvyklých ingrediencí najednou? Dneska jsem dostala nepřekonatelnou chuť dát si křupavou bruschettu. V lednici jsem našla kozí sýr, z mrazničky vytáhla hrášek, oloupala zbylou hrušku a vioalaaa, úžasný předkrm byl na světě!
Mražený hrášek vhodíme do vody a přivedeme k varu. Ihned odstavíme, slijeme vodu a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme solí a bílým pepřem. V topinkovači opečeme plátky chleba, potřeme je lehce olivovým olejem a ještě teplé je poklademe hráškem, oloupanou hruškou a rozdrobeným kozím sýrem.
Podrobné info: