Pažitka
Název:

Hráškovo-vajíčková nátierka

vegetariánský recept


Hráškovo-vajíčková nátierka


Ingredience:
Ingredience:
mražený hrách200 ml
voda na uvarenie hrachu
vejce2 ks
plnotučná hořčice1 lyžička
majolka2 lyžice
mleté čierné korenie štipka
soľ štipka
červená cibula1 ks
Postup přípravy:

Chutná a zdravá pomazánka z Indie....

Mrazeny hrach povarime 10 minut vo vode a scedime. Dame do misky.

Vajicka si uvarime natvrdo a dame do misky.

Ked je hrach aj vajicka vychladnute, dame ich do mixera. Pridame horcicu, majolku, korenie a vsetko poriadne rozmixujeme. Natierku prelozime do misky, dochutime solou a nakoniec vmiesame nadrobno nakrajanu cibulu alebo nasekanu jarnu cibulku.

Podavame s pecivom. (Tie mini rajcinky su z mojej balkonovej mini urody.)


Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Michaela Samant

    zavřít okno