Pažitka
Název:

Italsko-česká sekaná

bezlepkový recept


Italsko-česká sekaná


Ingredience:
Ingredience:
mleté maso500 g
rýžová mouka4 lžíce
vejce2 ks
sůl dle chuti
pepř dle chuti
uzená paprika dle chuti
párky se Šmakouna4 ks
čerstvé špenátové listy100 g
kečup (mám slazený stévií)2 lžíce
dijonská hořčice1 lžíce
Postup přípravy:

Pro ty, kteří mají rádi sekanou, přináším tip na extra jednoduchý recept s nádechem Itálie.

Nejprve si předehřejeme troubu na 180 stupňů.

Špenát nasekáme a smícháme se všemi surovinami kromě párků.

Do zapékací misky dáme půl směsi, na to párečky a zbytek směsi.

Pečeme do zlatova cca 50 minut.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno