Ingredience: | |
jablka | 900 g |
skořice | dle chuti |
cukr (fruktopur) | dle chuti |
Drobenka: | |
špaldová mouka | 150 g |
pohanková mouka | 100 g |
cukr (fruktopur) | 50 g |
máslo | 170 g |
Jablečný crumble a přesně ten moment, kdy zjistíte, že focení trvá už moc dlouho… foťák stávkuje, nechce mi zaostřovat, ten crumble je stále nějaký rozmazaný a program na úpravu nemám a já na to už prdim, chci to snííííííííst!
Jablka nakrájejte na kostičky a dejte do zapékací mísy. Posypte skořicí a cukrem, a vše pořádně promíchejte.
Poté si připravíme drobenku. Smícháme mouky, cukr a máslo a vše řádně zpracujeme.
Drobenkou posypeme jablka a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme na střední teplotu cca 20 minut.
Podrobné info: