Pažitka
Název:

Jablečný crumble


Jablečný crumble


Ingredience:
Ingredience:
jablka900 g
skořice dle chuti
cukr (fruktopur) dle chuti
Drobenka:
špaldová mouka150 g
pohanková mouka100 g
cukr (fruktopur)50 g
máslo170 g
Postup přípravy:

Jablečný crumble a přesně ten moment, kdy zjistíte, že focení trvá už moc dlouho… foťák stávkuje, nechce mi zaostřovat, ten crumble je stále nějaký rozmazaný a program na úpravu nemám a já na to už prdim, chci to snííííííííst!

Jablka nakrájejte na kostičky a dejte do zapékací mísy. Posypte skořicí a cukrem, a vše pořádně promíchejte.

Poté si připravíme drobenku. Smícháme mouky, cukr a máslo a vše řádně zpracujeme.

Drobenkou posypeme jablka a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme na střední teplotu cca 20 minut.

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Karol Křížová

    zavřít okno