Pažitka
Název:

Jáhlový dezert se šmakounem a jahodami

vhodné pro ABKM, bez lepku, vegetariánské


Jáhlový dezert se šmakounem a jahodami


Ingredience:
Ingredience:
vařené jáhly100 g
šmakoun brusinka a goji100 g
jahody dle chuti
mandlové mléko Provamel dle potřeby
Postup přípravy:

Když připravuji přílohy, většinou z nich vznikají i dezerty. Velmi jednoduchý a chutný dezert na svačinku, snídani či jen tak pro chuť.

Vařené jáhly rozmixujeme dohladka společně s ochuceným šmakounem, jahodami a naředíme dle potřeby mandlovým mlékem, můžeme přidat chia semínka, nandáme do pohárků a ozdobíme jahodami.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno