Pažitka
Název:

Jáhlový dezert se švestkami, hruškou a skořicí


Jáhlový dezert se švestkami, hruškou a skořicí


Ingredience:
Ingredience:
jáhly30 g
hruška1 ks
švestky hrst
skořice dle chuti
Postup přípravy:

Mlsná, mlsná a zároveň potřeba vymyslet nějakou svačinku nás zase přivedla k našim oblíbený jáhličkám, švestek bylo zrovna dost, babička opět dovezla a dozásobyla. Takže jsme si udělali mňamku.

Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody společně se skořicí 15-20min. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu. 
Po té přidáme nastrouhanou hrušku a švestky, které jsme si krátce nahřáli na pařáčku, společně pomixujeme.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno