Název:Jednohubky s česnekovo-limetkovým gervais krémem a uzeným lososem
Ingredience:
Ingredience: |
original gervais | 3 kelímky |
česnek | 1 stroužek |
limetka | 1 ks |
čerstvě mletý pepř | špetka |
mořská sůl | špetka |
plátky lososa | dle potřeby |
kopr | na ozdobení |
cornbageta | 1 ks |
Postup přípravy:Je to pár dní, kdy jsem vám zde dala tip na rychlou večeři v podobě zapékaných bagetek. A protože nás tento týden čekají tropické teploty a trávit čas u sporáku není zrovna dobrý nápad, přináším další tip na rychlou večeři.
Bagetu nakájíme na plátky. Ze gervais, prolisovaného česneku, pár kapek limetkové šťávy, čerstvě mletého pepře a mořské soli připravíme pomazánku, kterou namažeme na plátky bagetky. Dozdobíme kousky uzeného lososa, limetky, snítečkou kopru a ještě znovu opepříme čerstvě mletým pepřem.
Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min
Autor:
zavřít okno