Pažitka
Název:

Kančí guláš na pivu


Kančí guláš na pivu


Ingredience:
Ingredience:
kančí maso1 kg
větší cibule4 ks
česnek dle chuti
světlé pivo dle chuti
tymián špetka
sladká + pálivá paprika dle chuti
čerstvá paprika1 ks
rajče nebo plechovka drcených4 ks
sůl dle chuti
pepř špetka
sádlo trochu
feferonka dle chuti
vývar dle potřeby
Postup přípravy:

Pivo a guláš je rozhodně ta nejlepší kobinace, co říkáte?

Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli, když bude mít barvičku, přidáme nakrájené maso, kmín, nasekaný česnek, feferonku a necháme restovat.
Přisypeme sladkou i pálivou papriku, opět necháme krátce probublávat.
A nyní přijde na řadu ta hlavní ingredience. Zalijeme pivem a trochou vývaru.
Přidáme drcená rajčata, tymián, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Na konec přidáme nakrájenou čerstvou papriku, ale už nevaříme.
Během dušení dle potřeby přilíváme pivko a vývar.
Guláš se nezahušťuje, jen zredukujeme šťávu.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy90 min

Autor:
Nikola Behenská

    zavřít okno