kančí maso | 500 g |
cibule | 1 ks |
česnek | pár stroužků |
rajče nebo několik cherry rajčátek | 3 ks |
rajčata (sekaná nebo celá) | 1 plechovka |
rozmarýn | 1 větvička |
vegeta | špetka |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
Ingredience: |
Nikdy mi zveřina nechutnala...nevoněla...ale
...dostala jsem od mamči dva balíčky divočáka. A nastalo dilema co s nimi... A protože moje maminka je báječná kuchařka a ráda vaří jako já, obdarovala mě i receptem, o který se s vámi ráda podělím.
Maso na kostičky osolíme a opepříme. Cibulku si v pánvi orestujeme, přidáme maso a restujeme dál. Pak přidáme česnek na plátky a nasekaný čerstvý rozmarýn (klidně muže být i sušený, ale čerstvý je lepší). Chvilku necháme a pak přendáme do pekáčku.
Přidáme nakrájena čerstvá rajčátka a přelijeme konzervou sekaných rajčat. Lehce podlijeme a přidáme trošku vegety. Přikryjeme a pečeme cca na 180 stupňů.
Když je maso měkké můžeme lehce zaprášit moukou, ale myslím, že to není úplně potřeba.