Pažitka
Název:

Karobový dezert s vanilkou, agaru a chia


Karobový dezert s vanilkou, agaru a chia


Ingredience:
Ingredience:
vanilka na špičku nože
mandlové mléko Provamel300 ml
agarová tyčinka Country life1 ks
karob3 lžičky
datlový sirup1 lžička
voda200 ml
chia semínka1/2 lžičky
Postup přípravy:

Agar, agar a zase agar. Když chci malému udělat nějakou mlsku, tak sáhnu po agaru. Jeho možnosti kombinací jsou neomezené.

Do vody si namočíme agarovou tyčinku na 30 minut, povaříme do rozpuštění, stáhneme z plotny. Přidáme mandlové mléko, vanilku, karob, rozmixujeme a přidáme chia semínka, necháme vychladit v lednici.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno