Pažitka
Název:

Klobásové tyčky se sýrem


Klobásové tyčky se sýrem


Ingredience:
Ingredience:
polohrubá mouka400 g
vejce1 ks
tvaroh z vaničky250 g
tavený sýr130 g
změklé máslo80 g
měkké paprikové klobásy2 ks
sůl dle chuti
pepř dle chuti
vajíčko na potření
Postup přípravy:

Blíží se Silvestr, tak zkouším pro návštěvy něco slaného k vínu. Vyzkoušela jsem tyto klobásové tyčky se sýrem a jsou skvělé, takže určitě je udělám zase.

Klobásy oloupeme a jejich náplň dáme do mísy, přidáme ostatní přísady a dobře zpracujeme, těsto zabalíme do folie a necháme v chladu asi 2 hodinky odpočinout. Pak vyválíme a rádýlkem krájíme tyčky, potřeme je vajíčkem a vložíme do vyhřáté trouby, pečeme na 180 stupňů asi 15 minut.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno