Pažitka
Název:

Květákový krém s pórkem a petrželkou, zjemněný rýžovou smetanou


Květákový krém s pórkem a petrželkou, zjemněný rýžovou smetanou


Ingredience:
Ingredience:
květák1 ks
pórek1 ks
petržel1 ks
rýžová smetana ke šlehání soyatoo1/2 balení
himalájská sůl dle chuti
Postup přípravy:

Ráno jsme vstala a po prohledání zásob na mě vykouknul květák, hromada pórku, petržele a v lednici mi zbyla rostlinná šlehačka takže bylo jasno.

Orestujeme polovinu pórku, přidáme květák, petržel, chvíli prohřejeme a zalejeme vodou, osolím.
Povaříme do změknutí a přidáme zbytek pórku.
Necháme krátce prohřát, pomixujeme a zjemníme rýžovou smetanou.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno