Pažitka
Název:

Lahodná pomazánka z uzeného pstruha


Lahodná pomazánka z uzeného pstruha


Ingredience:
Ingredience:
uzené filety ze pstruhacca 125 g
sýr Philadephiacca 125 g
citronová šťáva dle chuti
čerstvě mletý pepř špetka
fleur de sel nebo mořská sůl dle chuti
Postup přípravy:

Tato lahodná pomazánka by mohla patřit do rubriky „Raz-dva recepty“. Zatím tuto rubriku v nabídce nemám, ale pravděpodobně se zde brzy objeví.

V misce vidličkou rozdrtíte sýr se pstruhem, zakapete citrónovou šťávou, opepříte, případně i osolíte a vše dobře promícháte.

Někdy přidám i nasekanou pažitku, kopr nebo medvědí česnek.
Místo Philadephie používám i sýr cottage, nebránila bych se ani Lučině.
Obdobně dělávám i s uzeným lososem.
Množství surovin je tak nějak od oka, jelikož než vše smíchám, uždibuji ty výborné uzené filety a když mám větší balení sýra, nechám si trochu na snídani.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Dagmar Derré

    zavřít okno