Ingredience: | |
kokosový olej | 50 g |
pražené nesolené kešu ořechy | 50 g |
čokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokoláda 99% kakaa Bio | 40 g |
Ghítela | 2 lžíce |
datlový sirup | 2 lžičky |
Je libo pralinky? Co takhle z Ghítely?
Kokosový olej rozpustíme společně s čokoládou, Ghítelou. Kešu ořechy rozemeleme na prach a přidáme do pralinkové směsi, osladíme datlovým sirupem a zamícháme. Nalijeme do silikonových formiček a necháme přes noc v lednici ztuhnout, ideálně v mrazáku zmrznout. Pralinky se rozplývají, kdo má raději tužší přidá si kakaové máslo či agar.
Náš tip: Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ