Pažitka
Název:

Levandulové sušenky I.


Levandulové sušenky I.


Ingredience:
Ingredience:
změklé máslo120 g
hladká mouka250 g
třtinový cukr (nebo kokosový)60 g
vejce1 ks
čerstvá levandule2 - 3 lžičky
sůl špetka
Postup přípravy:

když mám na zahrádce levanduli, musela jsem upéct levandulové sušenky, máme je moc rádi.

Změklé máslo nakrájíme do mísy a přidáme ostatní suroviny (vejce pokojové teploty), zpracujeme těsto a zabalíme do folie, necháme hodinku odležet v lednici. Pak vyválíme, vykrájíme tvary a klademe na plech s pečícím papírem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 stuňů asi 10-12 minut.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno