Pažitka
Název:

Litá hrnková perníková bublanina s jahodami


Litá hrnková perníková bublanina s jahodami


Ingredience:
Ingredience:
polohrubá mouka1 hrnek
hladká mouka1 hrnek
ovocný jogrt1 hrnek
třtinový cukr nebo prášková stévie1/2 hrnku
olej1/2 hrnku
prášek do perníku1 balíček
vanilkový cukr1 balíček
skořicový cukr1 balíček
vejce2 ks
jahody dle potřeby
Postup přípravy:

Tato bublanina je jednoduchá, rychlá a není finančně náročná. Je s lehkou chutí perníku a opravdu výborná.

Obě mouky smícháme s práškem do perníku. Přidáme všechny ostatní suroviny mimo ovoce a vše smícháme. Vzniklou směs nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Omyté a pokrájené ovoce poklademe na těsto a posypeme skořicovým cukrem. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 25- 30 minut. 

Podrobné info:
Počet porcí10 porcí
Čas přípravy45 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno