filet z lososa (160 g) | 3 ks |
brambory | 400 g |
zelené fazolky | 200 g |
šunka | 150 g |
česnek | 5 stroužků |
máslo | 100 g |
citron | 1 ks |
mořská sůl | špetka |
barevný pepř | špetka |
sušený medvědí česnek | špetka |
drcený kmín do brambor | špetka |
Ingredience: |
Ryba a bylinky = ideální kombinace....
Filet z lososa po obou stranách mírně ochutit solí, barevným pepřem a jakýmikoliv bylinkami (já jsem použila medvědí česnek). Na rozpálené pánvi opékat z každé strany cca 3-5 minut tak, aby z každé strany byl propečen, ale uprostřed zůstal růžový proužek. Na oříšku másla orestovat zelené fazolky, proužky kvalitní šunky a plátky česneku, ochutit také sušeným medvědím česnekem, nakonec zakápnout šťávou z půlky citronu a podávat s vařeným bramborem.
Podrobné info: