Pažitka
Název:

Lososový tatarák


Lososový tatarák


Ingredience:
Ingredience:
filet lososa150 g
šalotka1/2 ks
olivový olej1 lžíce
citronová šťáva1 lžíce
IKEA hořčice1 lžíce
listový špenát hrst
sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

Tenhle předkrm asi nikoho moc nepřekvapí. Kdy jindy bychom si ho ale udělali, než když máme k dispozici absolutně nejvíc nejčerstvější rybu.

Lososa jsme nakrájeli na co nejmenší kousky a dali do misky. Přidali jsme všechny ostatní suroviny a dochutili solí a pepřem. Z bagetky jsme ukrojili pro každého dva plátky, pokapali je olivovým olejem a zapekli pod grilem do křupava.

Pro větší estetický efekt jsme tatarák naservírovali vytvarovaný do válečku za pomocí formičky na minidezerty s trochou salátu a bagetkami.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Lenka Bobková

    zavřít okno