Ingredience: | |
filet lososa | 150 g |
šalotka | 1/2 ks |
olivový olej | 1 lžíce |
citronová šťáva | 1 lžíce |
IKEA hořčice | 1 lžíce |
listový špenát | hrst |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
Tenhle předkrm asi nikoho moc nepřekvapí. Kdy jindy bychom si ho ale udělali, než když máme k dispozici absolutně nejvíc nejčerstvější rybu.
Lososa jsme nakrájeli na co nejmenší kousky a dali do misky. Přidali jsme všechny ostatní suroviny a dochutili solí a pepřem. Z bagetky jsme ukrojili pro každého dva plátky, pokapali je olivovým olejem a zapekli pod grilem do křupava.
Pro větší estetický efekt jsme tatarák naservírovali vytvarovaný do válečku za pomocí formičky na minidezerty s trochou salátu a bagetkami.
Podrobné info: