Pažitka
Název:

Mandarinky v hořké čokoládě s mořskou solí


Mandarinky v hořké čokoládě s mořskou solí


Ingredience:
Ingredience:
mandarinka1 ks
hořká čokoláda1/2 tabulky
hrubá mořská sůl špetka
Postup přípravy:

Tak trošku jsem přemýšlela, jak tento recept "natáhnout", ale asi není vlastně co. Koukněte na seznam ingrediencí (smích). Zase tu máme netradiční kombinaci sladko-hořko-slanné chutě, která mě rozhodně přijde nejen zajímavá, ale mně osobně strašně chutná.

Nalámanou čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni. Do rozpuštěné čokolády pak namáčíme mandarinky. Můžete je namočit celé nebo jen do poloviny. Namočené je pak položíme na pečící papír a čokoládu na nich necháme chvilku vychladnout. Těsně před zatuhnutím čokoládu posypeme mořskou solí a počkáme, až nám ztuhne úplně. 

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Michaela Šupáková

    zavřít okno