Ingredience: | |
mexický šmakoun | 100 g |
sladká paprika | 1 lžička |
jemně krájená cibule | 1/2 ks |
drcený kmín | 1 lžička |
hořčice | 1 lžička |
sladký kečup | 2 lžičky |
pepř | špetka |
worchestr | 1 lžička |
česnek | 1 stroužek |
chléb, toast | 2 plátky |
Zkuste si tatarák trošku jinak. Nejen, že se nemusíte trápit nadměrným počtem kalorií, ale pochutnáte si na stoprocentní bílkovině. Křupavý toast umocní tenhle vynikající předkrm.
No zde asi moc nerozepíši a myslím, že čas přípravy mluví za vše. Všechny suroviny důkladně promícháme a vytvoříme kompaktní směs.Tu necháme asi dvě hodiny vychladit a pak podáváme k očesnekovaným topinkám nebo toastům.
Doboru chuť!